Feestvreugde compleet dankzij Groot Kerstcircus Zeeland!


VLISSINGEN – Het Groot Kerstcircus Zeeland is een vertrouwd evenement. En de feestvreugde is pas compleet aan de nieuwe verrassende show in het Vlissingse centrum. Zeer een aanrader vandaag, Eerste Kerstdag.

Wel papagaaien en katten in de show van het Groot Kerstcircus Zeeland in Vlissingen, maar vanaf deze editie geen wilde dieren. Het circus geeft van 20 tot en met 30 december in de fraaie tent op de hoek van de Scheldestraat. Het programma is overigens ook zonder een olifant en tijgers veelbelovend.
Programma Kerstcirus 2013:

THE ARGENTIN DEVILS
Een circuswoordvoerder: In ons programma dit jaar: Drie Argentijnen presenteren een Argentijnse Gaucho-show. Ze brengen pure Argentijnse folklore met hun pittige gaucho dans en het gebruik van hun bolas. The Argentin Devils waren al in veel gerenommeerde circussen en theaters te zien

PAOLO KAISER
In Januari 2011 was hij een ster op het Internationale Circusfestival van Monte-Carlo. Nu staat de talentvolle Tsjech in de piste van Groot Kerstcircus Zeeland. Als geen ander stapelt Paolo Kaiser planken en rollen op elkaar in alle mogelijke posities en combinaties en iedereen zal zich verwonderen hoe hij zijn evenwicht weet te bewaren. Als enige Rola-Rola artiest toont hij zelfs een achterwaartse salto van de ene naar de andere stapel rollen en planken.

EVA CHRIS
Voor de optredens van dit jaar heeft het Groot Kerstcircus Zeeland iets speciaals namelijk Eva Chris met een supermooi nummer met katten. Dit nummer was al op veel circusfestivals met veel waardering ontvangen.

CHARLY RIGETI
Natuurlijk is het circusfeest niet compleet zonder clowns en zoals altijd zijn deze in Grootkerstcircus Zeeland van wereldklasse. Dit jaar de Italiaanse clown Charly Rigeti zijn acts zullen u verbazen en ontroeren maar zeker is dat u deze humor zal waarderen met een gulle lach.

MARCELA EN JARO
Dit duo wisselt met een vingerknip en onzichtbaar van kostuum. Met hun omkleednummer laten ze zien dat het razendsnelle verwisselen van kleding een ware circuskunst is.

DUO JOO
Dit duo toont een fantastisch gechoreografeerde en romantische enscenering van grote zijden doeken hoog onder de koepel van het circus. Deze twee jonge sympathieke kunstenaars vertellen hun sierlijke liefdesverhaal. Het kan gemakkelijk zijn om te vergeten hoeveel kracht en uithoudingsvermogen het kost om deze moeilijke en riskante figuren te maken. Een extra attractie zijn hun papagaaien.

SLINKY-ACT Iets heel aparts, dit mag je niet missen!.
SMAHA
Net terug uit de VS waar ze furore maakten bij Ringling Barnum &Bross in Vlissingen in de circuspiste.Dit is een van s`werelds beste groep jongleurs. Met veel temperament jongleren ze in hoog tempo met ballen, ringen, en clubs. Door hun charisma en hoge snelheid zorgen zij voor een geweldige sfeer in de circustent.

ZEDNEK POLACH
Een letterlijk onnavolgbare meester zakkenroller. U staat erbij. U kijkt ernaar. U weet het zelfs zeker. Dat zal mij niet gebeuren, mooi wel dus! Deze fameuze act is al over de gehele wereld te zien geweest. In o.a. Las-Vegas, Japan en China.
Spectaculaire paardennummers

In het Groot Kertscircus Zeeland dit jaar spectaculaire paardennummers van Beatrice Spindler. Samen met haar dieren was ze al te bewonderen in veel circussen in Frankrijk, Ierland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk. Ze brengt een vrijheidsdressuur met 6 Andalusische paarden, een poëtische en betoverend nummer kortom een echt circusbeeld. Beatrice brengt een opvallende hogeschool dressuuract van hoge klasse deze act zorgt voor een echt klassiek circusgevoel. Beatrice laat de harten sneller smelten met haar groep vrolijke ondeugende hondjes die zelfs kunnen paardrijden. Zij heeft deze dieren met veel liefde en geduld de diverse trucs bijgebracht.

En nog veel meer…

Natuurlijk wordt het programma afgesloten met een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een klassieke kerstcircusshow met de nodige passionele nostalgie. Groot kerstcircus Zeeland laat kinderen van alle leeftijden voor even hun zorgen vergeten.

We hopen dat ook dit jaar het publiek weer massaal de weg naar onze voorstelling weet te vinden.”
Iedere dag tot en met 30 december twee voorstellingen om 13.00 uur en 16.15 uur.

Info: www.grootkerstcircuszeeland.nl

Lees ook:Paardenacts Groot Kerstcircus Zeeland!
Lees ook:Vertrouwd kerstcircus: nieuwe website!
Lees ook:Groot Kerstcircus zonder wilde dieren!
Lees ook:Groot Kerstcircus Zeeland naar Vlissingen!
Lees ook:Dit jaar toch Groot Kerstcircus Zeeland met veel dieren in Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>