Kerstcadeau van Blog Online!


MIDDELBURG – “Zoals elk jaar hebben wij gemeend om ook dit jaar een kerstbijdrage te leveren aan een gemeenschappelijk doel”, aldus het team van Blog Online, waarvan Zeeland.Blog een onderdeel is.

“Dit jaar hebben wij als Blog Online een bedrag van 1000 euro geschonken aan et Amsterdamse VUmc Kinderstad.” Dat is een speelstad van twee verdiepingen bovenop het VU medisch centrum, pal naast de nieuwe kinderkliniek.

In Kinderstad kunnen zieke kinderen spelen en zich ontspannen; en dus even vergeten dat ze ziek zijn. Dit bevordert volgens kenners hun herstel. Daarnaast is het van groot belang dat kinderen zich op intellectueel en psychosociaal vlak kunnen ontwikkelen terwijl ze voor lange tijd in het ziekenhuis liggen. VUmc Kinderstad helpt daarbij en laat kinderen gewoon kind zijn. Kinderstad is niet uitsluitend voor zieke kinderen. Ouders, broertjes en zusjes kunnen er eveneens voor enkele uren verblijven.

Lees ook:Blog Online en Zoom.in presenteren nieuwsvideo’s voor weblogs !
Lees ook:Kinderpostzegels online!
Lees ook:Na TBS nu ook TBC in Middelburgse bajes Torentijd!
Lees ook:Fijne kerstdagen!
Lees ook:Fietshelm noodzakelijk?!?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>