Vrolijk Kerstfeest!


MIDDELBURG – Het team van Zeeland.Blog wenst u allemaal een vrolijk Kerstfeest.

Wij hopen dat u zult genieten van de Kerstdagen en leuke dingen onderneemt. Ook zijn onze gedachten bij de Zeeuwen die het minder goed hebben. Wij hopen dat de mensen die ziek zijn, in armoede leven of andere problemen hebben er weer bovenop komen. En wensen ze veel sterkte en goede dagen!

Lees ook:Kerst2017: Vrolijk kerstfeest
Lees ook:Gelukkig Nieuwjaar!
Lees ook:Fijne kerstdagen!
Lees ook:Zeeland.Blog wenst u fijne Kerstdagen!
Lees ook:Vrolijk Pasen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>