Kerst ideeën

Wilt u iets bijzonders met Kerst? Dan heb ik voor u leuke ideeën.

Lekker naar de kapper en schoonheidssalon

Doe net als mijn moeder. Ze start de kerstdagen heerlijk ontspannend en op haar mooist. Ze gaat woensdag 24 december eerst voor een Cenzaa Weda Welness behandeling naar De schoonheidssalon van Lonneke in Valkenswaard. En daarna laat ze uitgebreid d’r haar doen bij Haarmode Cést Ça, eveneens in die gemeente.

Een kledingtip: Zwart-Witte kleding kan stijlvol overkomen. Of zelfs chique, maar toch doet het dikwijls koud en kil aan. Zeker als het gezicht in de wintermaanden een beetje bleek eruit ziet, is het dragen van zwart niet altijd ideaal. Maar tijdens de recente fashion shows met de wintercollectie werd duidelijk dat zwart-wit de trend is.

Kerstbomen

De trends qua kerstbomen zijn vooral de invloeden vanuit andere landen.

De American Santa is een traditionele boom, gedecoreerd in rood, groen en zilver tinten. Deze boom vertaalt het typische Amerikaanse plaatje van de berg cadeaus onder de boom.

De British Queen is een klassieke boom, gedecoreerd in rode, groene en gouden tinten. Deze boom weerspiegelt het kneuterige en ouderwetse kerstgevoel met typische Engelse tradities zoals Christmas crackers en een luxe diner met kalkoen en kerstpudding toe

De Urban Scandinavian is een trendy boom, gedecoreerd in witte en rode tinten. De uitstraling van de boom is hip, fris en modern. Doorgewinterde kerstitems zijn in een nieuw creatief jasje gestoken.

De Dutch Glory is een nationale boom, gedecoreerd in rode, witte, en blauwe tinten. Primaire kleuren voeren de boventoon. Deze boom van eigen bodem bevat typerende Hollandse souvenirs die voor een ieder herkenbaar zijn. Nuchter, eenvoudig, maar gezellig. Dus zet de hutspot en het Boeren Bont servies maar op tafel en haal je schaatsen uit de kast, met deze boom haal je Hollands glorie in huis.

 

Lees ook:Vlissingse kerstbomen ophalen!
Lees ook:Trijntje Oosterhuis in Nieuwe Kerk tijdens Centree X-mas!
Lees ook:Kerstbomen ophalen Vlissingen!
Lees ook:Vroege kerst in Vlissingen!
Lees ook:Kerstbomen ophalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>