Kerst op De Kempervennen

Kerstmis 2014 op Centerparcs De Kempervennen in Westerhoven. In de Market Dome staan fraai versierde kerstbomen, er hangen mooie versieringen en ook in de restaurants en winkels is het nog gezelliger dan anders.

Het is kerstmis en dat zullen wij merken ook op De Kempervennen. Het grote pluspunt is dat het vakantiepark met zijn meren, bomen en struiken in de wintermaanden een mooi tafereel oplevert. Zeker als het begint te sneeuwen. En ik kijk door een bomenrij richting één van de meren. Dan krijg ik het ultieme kerstgevoel. In de winterperiode is De Kempervennen ook nog eens winters aangekleed met bijvoorbeeld sfeerverlichting in de bomen en winterse figuren bij de ingang van de Market Dome. Het is tussen de middag als wij aankomen. Na het inchecken gaan wij voor de lunch eerst naar het grand café in de Market Dome. En genieten hier al van de kerstsfeer. Als al het lekkers is verorberd gaat we richting onze cottage.

Prachtige kerstboom

De bestelde kerstboom en versieringen staan al te wachten op ons in de gang. Ik verplaats de echte en prachtige boom naar de woonkamer en zet hem op juiste plek. Optuigen moet nog eventjes wachten. Wij gaan eerst de bagage uit de auto’s halen en uitpakken. Verschillende koffers. Natuurlijk met kleding. Ook een deel van de kerstversiering hebben we bij ons. En dan drinken we koffie. Vervolgens gaan we de kerstversiering ophangen en spoedig is de cottage in kerstsfeer. De kerstboom is schitterend, in de woonkamer hangen en staan versieringen. Mooie kleden op de tafels, kerststukken en kaarsen. Voor het raam hangt de kerstster.

Dit jaar hebben wij ook rondom de cottage het één en ander versierd. Het duurt niet lang of de Centerparcs-gasten die over het wandelpad lopen hebben onze kerstcottage ontdekt en kijken goedkeurend. En wij? Wij genieten en het Kerstfeest kan wat ons betreft beginnen.

Winterse sferen

De Kempervennen is tot 3 februari in Winterse sferen. Dan zijn er verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld zoals genoemd de feestelijke verlichting in het park. Voor de kinderen met Kerst: Wannabe een Kerst elf, de Kerstman helpen met cadeautjes en kerstsnoep, schminken en de Kerstmancottage bezoeken. Onvergetelijk om mee te doen voor de kinderen en voor volwassenen vertederend om naar te kijken. Voor de volwassenen is er de Family Winter Quiz Night. Leuke spelletjes tijdens de winteravond. Daarnaast zijn er nog veel meer activiteiten voor de kinderen en volwassenen. En Kerstarrangementen in de restaurants.

 

Lees ook:Wat een streken (5): opgefrist Centerparcs Kempervennen
Lees ook:Hallo Brabantse Kempen…..(5): In de natuur bij Centerparcs Kempervennen!
Lees ook:Haalt Pasen Kerstmis in?
Lees ook:Kerst2017 (1): Kerst kriebelt al in oktober bij Albert
Lees ook:Kerstherinneringen (2)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerst op De Kempervennen

  1. Sandra

    Kerstmis in Center Parcs is altijd leuk. Hebben jullie ook de cottage van Sinterklaar nog gezien, of was deze al weg?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>