Kerst2017 (10): Kerst bij Pebble TV

MIDDELBURG -  Kerst begint bij Pebble TV via het Zeeuwse Delta is zaterdag 24 december begonnen met de familiefilm Dag Mannetje. Op 25 en 26 december kun je kijken naar verschillende kerstfilms zoals Sneeuwwitte Kerst, de Reis naar de Kerstster, Paniek in het Dorp en nog vééééél meer. Ook kun je volop genieten van de heerlijke kerstafleveringen van onder andere Penelope, Conni en The Fairy Taler.

 

Win een gezellig Kerst familiepakket

Maak deze maand kans op een kerstpakket voor het hele gezin. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk bordspel? Of een dekentje om lekker onder te kruipen tijdens de films op Eerste en Tweede Kerstdag bij Pebble TV! Ga snel naar de website van Pebble TV en doe mee, wie weet win jij dit heerlijke Kerst familiepakket. Wie wil dat nou niet?

Lees ook:Pebble TV ook in het Zeeuwse
Lees ook:“Dealen bezorgt mijn vent een Kerst in de cel!”
Lees ook:Kerst is eigenlijk een christelijk feest!
Lees ook:Hobbyfestival en kerstcadeaumarkt Zeelandhallen!
Lees ook:Kerst: Aangepaste openingstijden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>