Kerst2017 (3) Middelburg Winterstad

MIDDELBURG - Middelburg Winterstad is tot en met 15 januari in de Zeeuwse hoofdstad. Natuurlijk is de ijsbaan op de Markt er ook weer bij. Een van de succesnummer. Prachtig met het oude stadhuis, de grote kerstboom en de sfeervol versierde horecabedrijven vlakbij. Dat geeft een heerlijk winter gevoel. En dat weten de Zeeuwen en toeristen inmiddels ook, want dit onderdeel is populair. Tel daarbij op dat wij in het Zeeuwse niet al te vaak goed bevroren sloten hebben om te schaatsen, dus is deze plek ideaal om de ijzers onder te binden. En af en toe pauzeren onder het genot van bijvoorbeeld warme chocolademelk, erwtensoep of glühwein. Lekkernijen die in de omgeving volop verkrijgbaar zijn.

De binnenstad is een uitnodigend winter tafereel.  Op Plein 1940 is een slidebaan, waar jong en oud van de tubehelling mag afglijden. Er zijn winterwandelingen; op de Pottenmarkt zijn overdekte winterterrassen met regelmatig liveoptredens. En op het Tympaanplein staat een wintertent namens horecabedrijven. Daar kan u heerlijk dineren of iets drinken. En hier ook gezelligheid alom. Uiteraard in Kerstsfeer.

http://zeelandhoudtvanschaatsen.nl/

http://www.middelburgwinterstad.nl/

http://www.winterbierfestivalmiddelburg.nl/

Lees ook:Decemberspecial (1): Aan de wandel!
Lees ook:Wintertip (5): Glühwein en apfelstrudel!
Lees ook:Herfsttip (12): Kerstmarkt kaasboerderij Schellach
Lees ook:Duinslust: Geen winter, wel Glühwein!
Lees ook:Middelburg Winterstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>