“Dealen bezorgt mijn vent een Kerst in de cel!”

MIDDELBURG – “Ik zeg eerlijk dat ik lange tijd heb meegeprofiteerd van mijn drugs dealende vent. Wij hadden genoeg geld en een leuk leven in Middelburg, maar nu zit hij met Kerst in de cel”, vertelt Janneke.

“Wij hadden plannen gemaakt voor deze Kerst. En zouden naar Gran Canaria gaan. Lekker genieten, weg uit het koude Holland. De Kerst daar vieren met lekker eten en drinken. Maar het mag niet zo zijn. De politie heeft hem de afgelopen maanden tijdens het dealen in de gaten gehouden en ze hebben hem afgelopen week  in de boeien geslagen. Hij zit zeker 2 weken vast, dus weg Kerstfeest. In de buurt word ik met de nek aangekeken vanwege het dealen. Iedereen weet het en weinigen hebben zin om met mij van het kerstdiner te genieten. Er iis wel een vriend van hem langs geweest, maar die is meer op mijn lichaam uit dan dat hij werkelijk medelijden heeft. Het maakt mij somber. Ik heb al overwogen om te scheiden en een nieuw leven buiten de criminaliteit te beginnen. Misschien doe ik dat wel en maak ik zo’n trieste Kerst niet meer mee.”

Lees ook:Eindelijk Kerst vieren met een leuke vrouw!
Lees ook:Jordy (12): Ik heb mijn eigen Flappie voor kerst vetgemest!
Lees ook:Kerst2017 (10): Kerst bij Pebble TV
Lees ook:Kerstherinneringen (2)
Lees ook:Oma Hannie (94) weer welkom bij het Kerstdiner!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>