Eindelijk Kerst vieren met een leuke vrouw!

TERNEUZEN –“ Eindelijk vier ik de Kerstdagen met een leuke vrouw”, bekent Roy van Dijk (36) mij. “Hij is heel lang vrijgezel geweest. En dacht de ware nooit meer tegen te komen. Totdat hij letter en figuurlijk een paar weken geleden tijdens een rommelmarkt tegen een aardige vrouw botste.

“het klikt goed en daarom hebben wij besloten om de Kerst samen te vieren. Bij mij thuis in Terneuzen. De Kerstboom staat al en wij gaan uit eten. Want na dat lange vrijgezellen bestaan ben ik er niet zeker van dat ik een goed kerstdiner op tafel kan zetten. Wel gaan wij voor en na het eten veel gezellige uurtjes in mijn huis doorbrengen. Mijn  ouders en andere familie willen er ook graag bij zijn. Dat heb ik  af kunnen houden. Ik wil Bianca, mijn vriendin eerst beter kennen. En dan mag de rest erbij. En wie weet gaat het zo lekker en dan rijden wij even bij mijn ouders langs. Dat kan ook, we zien wel. Ik heb de champagne al koud gezet om onze liefde en eerste Kerst te vieren. Proost!”

Lees ook:Oma Hannie (94) weer welkom bij het Kerstdiner!
Lees ook:“Dealen bezorgt mijn vent een Kerst in de cel!”
Lees ook:Kerstherinneringen (2)
Lees ook:Vaarwel asbak! (5): De beloning!
Lees ook:Kerstherinneringen (1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>