“Ik hoor 5 dagen voor Kerstmis dat ik geen baan meer heb”

VLISSINGEN – “Mijn feestdagen zijn verpest. Vanwege reorganisatie in het ziekenhuis dat ik werk moest ik opnieuw solliciteren. 5 dagen voor Kerst hoorde ik dat ik niet ben aangenomen. En dus geen baan meer heb. Ik zit dik in de stress”, laat Sjaan * uit Vlissingen weten.

“Het ois dat mijn kinderen er niet onder mogen lijden, want anders was er dit jaar geen Kerstboom en diner gekomen. Dat laat ik wel doorgaan, maar de lol kis er voor mij en mijn man vanaf. Wat een domper. Tactloos om dat zo vlak voor Kerst te laten weten. Ze verblikten en verbloosden niet, terwijl ze mij wel de indruk dat het wel goed zat met dat nieuwe contract. Een formaliteit zou het zijn. Mooi niet. Ik heb extra wijn ingeslagen en probeer het een beetje weg te drinken. En hopelijk komt er een andere leuke baan.”

  • Gefingeerde naam, echte naam bij Zeeland.Blog bekend.

 

Lees ook:Goese prostituee Myrna (22): “Ik haat kerstballen”
Lees ook:Mijn kerstkind is voor het eerst niet meer thuis!
Lees ook:Jordy (12): Ik heb mijn eigen Flappie voor kerst vetgemest!
Lees ook:Kerstspecial (4): Eenzaam deze kerst!
Lees ook:Storingen openbare verlichting Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>