“Wij hebben vluchtelingen verrast met kerstpakketten”

HULST – “Wij hebben een dag voor Kerst de vluchtelingen verrast met Kerstpakketten”, laten Joost en Mieke uit Hulst mij weten. “Wij hebben die van ons gedoneerd, maar ook de pakketten die over waren van de baas gekregen en ingezameld bij vrienden en familieleden.”

“De meeste mensen waren blij verrast. Een man moest zelfs huilen. Maar er was ook een vluchteling die er niets van wou weten. Hij had niets aan de spullen die erin zaten en vroeg om geld. Wij hebben hem 20 euro gegeven en het pakket naar iemand anders gebracht. Zo was het opgelost. Wij kunnen ons voorstellen dat die man met geld meer kan doen. Wij overwegen om het Kerstpakketten uitdelen volgend jaar groter aan te pakken. En onder andere via Facebook in te gaan zamelen. Want er is veel behoeft aan een presentje bij de mensen die huis en haard moesten verlaten”, besluit het Hulster tweetal.

Lees ook:Muggenplaag Goese Meer!
Lees ook:Babbelende oplichter!
Lees ook:Extra geld!
Lees ook:Dijksma investeert 25 miljoen extra in veilige spoorwegovergangen!
Lees ook:Gladheid verrast Zeeuwen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>