Kerstspecial (8): Vechtpartij op Kerstochtend!

GOES – De politie is op zoek naar twee mannen die op Kerstochtend bij een horecagelegenheid aan de Goese Oude Vismarkt betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij. Ze zouden geduwd en geslagen zijn. Vier verdachten zijn in verband met deze zaak aangehouden.

De vechtpartij vond plaats rond 0.30 uur voor de discotheek. Er ontstond op straat een opstootje waarbij ook de portiers van de discotheek het moesten ontgelden. De vier mannen die bij dit opstootje betrokken waren gingen er vervolgens vandoor, maar konden  elders in het centrum worden aangehouden.

Gezocht

Het gaat om vier Poolse mannen van 20, 26, 28 en 39 jaar oud. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. De politie is op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak.  Mocht u een van de slachtoffers kennen? Of bent u een van de slachtoffers? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Lees ook:Kerstspecial (13): Mishandeling op Eerste Kerstdag!
Lees ook:Vechten in de trein!
Lees ook:Vechtpartij in Goes!
Lees ook:Vechtersbazen Goes gepakt!
Lees ook:Vlissinger aangehouden voor mishandeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>