Kerstspecial (13): Mishandeling op Eerste Kerstdag!

GOES – De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling voor een horecagelegenheid aan de Goese Oude Vismarkt op Eerste Kerstdag, afgelopen zondag. Hierbij liep een portier van een discotheek een gebroken kaak op. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat omstanders de mishandeling hebben gefilmd. De politie komt graag in contact komen met deze getuigen zodat we deze beelden mee kunnen nemen in het onderzoek.

De vechtpartij vond plaats op zondag 25 december rond 0.30 uur voor de discotheek. Er ontstond op straat een opstootje waarbij ook de portiers van de discotheek het moesten ontgelden. De vier mannen die bij dit opstootje betrokken waren gingen er vandoor, maar konden elders in het centrum worden aangehouden. Na verhoor mochten deze mannen naar huis maar zij zijn nog steeds verdachten.

Gezocht

De politie is nog op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak. Mocht u een van de slachtoffers kennen? Of bent u een van de slachtoffers? Of heeft u beelden van dit geweldsincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Lees ook:Kerstspecial (8): Vechtpartij op Kerstochtend!
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Tweetal gezocht dat slachtoffers mishandeling in Goes heeft geholpen!
Lees ook:Schietpartij Axel! UPDATE
Lees ook:Meppen op de Vlissingse Nieuwendijk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>