Fietsers crashen door wandelende geit!


LEWEDORP – Op de Kasteelweg in Lewedorp is er donderdagochtend een aanrijding geweest tussen twee fietsers. Een van hen, een 56-jarige man uit Goes, raakte hierbij ernstig gewond. Een wandelende geit zou de oorzaak zijn!

Een groepje van ongeveer tien jongeren reed van Nieuwdorp in de richting van Goes. In de berm, buiten de wei, liep een geit. Een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele reed in de richting van de geit en hoorde geroep. Hij stuurde direct terug naar rechts en werd daarbij tegen zijn stuur geraakt door de 56-jarige man die uit tegenovergestelde richting aan kwam fietsen. Deze man viel aan de rechterzijde van de weg in de berm en raakte daarbij een paal van een afrastering. Hij raakte ernstig gewond aan zijn gezicht, arm en rug. De traumaheli kwam ter plaatse, maar de man is per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De 12-jarige jongen heeft voor zover bekend geen letsel opgelopen.

Lees ook:Zwaargewond bij crash!
Lees ook:Auto in sloot!
Lees ook:Pijn na crash in Kloetinge!
Lees ook:Gewonde bij crash!
Lees ook:Vrouw gewond bij aanrijding Schore!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>