Lente tip (11): Toeristische markt Zoutelande!


ZOUTELANDE – De lente is nog leuker dankzij de toeristische markt op dinsdag die recent van start is gegaan in Zoutelande. Daarom deze week in onze rubriek: Lente tip.
Want haal het voorjaar in huis met een ruikertje uit de bloemenkraam, of geniet van een lekker visje. Het is een combinatie tussen een reguliere markt en braderie, dus er zijn naast de gebruikelijke zaken ook veel hebbedingetjes te koop.
De kramen staan op het Willibrordusplein en in de Langstraat. En is alle dinsdagen van 12.00 tot 19.00 uur. En in juli en augustus zelfs tot 21.00 uur. De markt is dus ook in de zomer en duurt tot dinsdag 23 september

Lees ook:Toeristenmarkt Zoutelande!
Lees ook:Toeristenmarkt Zoutelande!
Lees ook:Zomer tip (2): Slenteren over de toeristenmarkt van Zoutelande!
Lees ook:De plek…(9): Langstraat, Zoutelande!
Lees ook:Nachtmarkt Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>