Lente tip (11): Krijg een kleurtje bij Colour of the Sea

VLISSINGEN – Hoe krijgt u een kleurtje zonder de zon? Door mee te doen aan Colours by the Sea op zaterdag  13 juni in Vlissingen.  Als de zon schijnt is het mooi meegenomen, maar u zal ongetwijfeld gekleurd finishen. Dit is mijn Lente tip van deze week.
U wordt aangemoedigd door duizenden toeschouwers als u 5 kilometer hard loopt over de boulevard en het strand. En elke kilometer is er een team kleurengooiers. uiteindelijk bent u een rennend kleurig schilderij. En na uw inspanningen lekker swingen op het Bellamypark. Waar een dj er samen met de andere deelnemers een feest van maakt. Aanvang: 18.30 uur

Lees ook:Zomerse vrijdag!
Lees ook:Zomer tip (9): Ride for the Roses!
Lees ook:Rescue Vlissingen!
Lees ook:Schilderij ‘Gezicht op Antwerpen’ verhuist
Lees ook:Ride for the Roses: 135.000 euro!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>