Lente tip (13): Op de fiets naar…Kapelle!

 KAPELLE – De laatste Lente tip van dit seizoen is weer eens een gezonde. Als u de fiets pakt en richting het mooie Kapelle rijdt, dan zal u zeker gaan genieten.
Want zeker met de zon erbij is het een prachtige route door de natuur. Van welke kant u ook komt. Ik rij deze keer zelf bijvoorbeeld vanaf Goes. Het is eerst even goed opletten. Want alsmaar rechtuit gaat niet helemaal op. Want als ik even niet goed kijk, ben ik zo op een plek waar ik niet moet zijn. Maar eenmaal in het goed spoor en gedeeltelijk langs het Zeeuwse spoor, geniet ik van de natuur en alles om mij heen. En aangekomen in het mooie dorp geniet ik van alles wat ik daar aantref. Mooie panden, leuke winkels en…het terras van café De Zwaan. Waar ik van mijn cappuccino geniet.

Lees ook:Cappuccinotest 13: En opeens is er lekkere cappuccino bij De Zwaan Kapelle
Lees ook:Cappuccinotest (8): Redelijke cappuccino, maar geen plekje over in CineCafé!
Lees ook:Cappuccinotest (10): Poederige gezelligheid in café De Korenbeurs Kruiningen
Lees ook:Cappuccinotest (6): Waterige kop vol bij Restauratie Goes
Lees ook:Cappuccinotest (12): Ik mis de kracht bij lunchcafé De Bult in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>