Gouden bergen voor Racoon in Zwitserland?

GOES – De jongens van Racoon zijn op weg om Zwitserland te veroveren. Het album Before You Leave is daar onlangs uitgebracht en verschillende Zwitserse zenders hebben het nummer Lucky All My Life op hun playlist gezet. Het nummer lijkt de Zwitsers wel te bevallen en ook het album krijgt goede beoordelingen. Zo gaf de redactie van het online magazine Music.ch het album vijf van de zes sterren. En het Zwitserse Burner Magazine kwalificeert de muziek van de Goese band als ‘wonderschone gitaarpop’.

Lees ook:Steady New Sounds sluit publishingovereenkomst met Spirit Music Group BV!
Lees ook:Racoon laat Zeeland links liggen tijdens najaarstournee!
Lees ook:De schaduw van BLØF : Racoon, lanceert nieuwe cd!
Lees ook:Beest on tour
Lees ook:Destine speelt op Lowlands

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>