Concert at Sea duurt twee dagen

BROUWERSDAM – Voor het eerst in het vierjarig bestaan van Concert at Sea beslaat het evenement twee volledige dagen: vrijdag 26 en zaterdag 27 juni. De dam is het boeiende decor voor optredens van Marco Borsato, Bløf, Van Velzen, Racoon, Ilse de Lange, Golden Earring, Maria Mena en het talent Bertolf.

Er zijn drie soorten kaarten in de verkoop.

Toegangskaarten voor het gehele weekend, toegangskaarten voor de vrijdag en kaarten voor de zaterdag. De organisatie verwacht een record aantal bezoekers te trekken en schat dat zo’n 55.000 mensen naar het grootste Zeeuwse festival komen.
Kaarten zijn te bestellen via www.concertatsea.nl.

Lees ook:Nasleep Concert at SEA!
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Concert at Sea
Lees ook:Ed Kowalczyk op Concert at Sea
Lees ook:Goede kaartverkoop Film by the Sea!
Lees ook:Nog geen geld terug voor afgelast Concert at SEA!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>