Justin Bieber geteisterd door stalker!


VLISSINGEN – Onder het mom ‘Mijn kind is helemaal gek van je’, stalkt de Vlissingse Bo van Scheyen (ver boven de 40) het kindsterretje Justin Bieber! Tot nu toe heeft het ventje niet gereageerd op de actie van Van Scheyen!

“Sinds mijn dochter weet dat Justin Bieber twittert wil ze steeds berichtjes sturen…. Ik heb er maar eens aan toegegeven….”, verdedigt Van Scheyen. Jaja!?! En tegen Bieber met d’r beste Mulo-Engels: “A tweet from your most biggest fan i/t Netherlands: When will you be back here? And will you visit Vlissingen? love m. (7).”

Lees ook:Provinciale verkiezingsstrijd: Bo van Scheyen for President!
Lees ook:Opiniepeiling: Bo van Scheyen (D66) valt buiten de (politieke) boot!
Lees ook:Zaak pedopriester had nooit geseponeerd mogen worden!
Lees ook:Bløf wint slechts één 3FM Award!
Lees ook:Politie op Twitter! Niet alles via Tweets doorgeven S.V.P. !!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>