Beierse avond met Dieter Koblenz in Ter Reede!


VLISSINGEN – In de Brasserie van het Vlissingse Ter Reede is vrijdag 2 maart een Beierse avond. Het Atrium aan de Vredenhoflaan 370 is deze avond omgetoverd in een echte Beierse Bierstube met serveersters in Dirndl-jurkjes, kelners in Lederhose, lange tafels en een Beiers buffet met vele Beierse gerechten. Schlagerzanger Dieter Koblenz zorgt voor gezellige Duitse muziek!

De Beierse avond begint om 18.00 uur en de toegang is gratis. Deelname aan het buffet kost € 18,50 (exclusief drank). Bezoekers kunnen zich tot 27 februari bij De Brasserie aanmelden voor het buffet. Een aanmeldformulier is bij De Brasserie op te halen of te downloaden via www.werktvoorouderen.nl.

Lees ook:Toujours Kapelle
Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Carel Kraayenhof Ensemble bij WVO Zorg!
Lees ook:Mosselfeest Ter Reede!
Lees ook:Kerst bij Werkt voor Ouderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>