Guimar doet het goed bij de ouderen: show in Ter Reede!

VLISSINGEN – Wat hebben Jantje Smit, Heintje en Vlissingse Guimar gemeen? De ouderen zijn gek op ze. En alle drie waren ze op jonge leeftijd behoorlijk populair. Guimar is pas 16 jaar en timmert als zanger flink aan de weg. Ook voor de ouderen in Zeeland zingt hij en ze zien hem graag op de bühne. En dat komt goed uit, want woensdag 18 juli om 14.30 uur geeft Guimar een show in het Atrium van Ter Reede, aan de Vredenhoflaan in Vlissingen. Gratis entree en uiteraard zijn jongere fans eveneens welkom!

Lees ook:Internationale Guimar blijft Ter Reede trouw!
Lees ook:Guimar treedt op in Ter Reede!
Lees ook:Vlissingse Guimar lanceert woensdag debuutalbum!
Lees ook:Ter Reede in EenVandaag!
Lees ook:Zanger Guimar in SVRZ locatie Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>