PopSport Buzz Tour op je brood…..

MIDDELBURG – PopSport doet deze maand de pauzeboterhammen op menig Nederlands schoolplein heel anders smaken….. Met een knalgele omgebouwde Amerikaanse schoolbus trekt de Promo Buzz van PopSport door het land. Op 15 november komt de Buzz weer naar Zeeland en bezoekt dan Pontes Goes en Nehalennia in Middelburg. De Buzz heeft dan de Zeeuwse band Punt! aan boord, die vorig jaar meededen met PopSport coaching.

In oktober deed de Buzz Pontes Pieter Zeeman aan en maakte de band Back-Up, die vorig jaar meedeed aan PopSport Zeeland, een feestje van de pauze op school. De PopSport Buzz doet een guerrilla-tour langs middelbare scholen in het hele land; midden op het schoolplein geven jonge PopSport acts bóvenop de bus een korte show en rijden daarna weer gauw verder. Met dit flitsbezoek kunnen talentvolle muzikale leerlingen op een verrassende manier kennismaken met PopSport en meteen overwegen of zij zich willen inschrijven voor het nieuwe seizoen.

In Zeeland wordt PopSport uitgevoerd door SCOOP en zal in januari 2013 weer van start gaan. Het project start dan zijn vijfde editie. PopSport coacht jonge, talentvolle muzikanten die serieus verder willen komen met hun eigen muziek. Of ze nu singer-songwriter of techno-dj zijn of in een popband of metalformatie spelen; iedereen die bezig is met muziek mag zich aanmelden. Het gaat er bij PopSport niet om wie de beste is; het draait allemaal om ontwikkeling en de motivatie om beter te worden. De deelnemers werken aan hun muzikale en zakelijke vaardigheden, ze volgen workshops en krijgen persoonlijke coaching. Uiteraard staat zoveel mogelijk live optreden ook centraal in het PopSportprogramma. Aanmelden kan nog tot 20 november.

Meer informatie over de volledige Buzz Promo Tour en aanmelden; kijk op www.popsport.nl

Lees ook:Square Four winnaar PopSport Zeeland!
Lees ook:Charades naar Popsport Showcase
Lees ook:Finale PopSport Zeeland!
Lees ook:Pop aan zee!
Lees ook:POPAANZEE!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>