Ronnie Tober in Nieuw Bachtenpoorte!


OOST-SOUBURG – Zanger en entertainer Ronnie Tober geeft donderdag 24 oktober om 16.00 uur een optreden in woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte in Oost-Souburg. Het optreden is speciaal voor inwoners van Oost-Souburg.

Ronnie Tober is bekend van de liedjes ‘Breng die rozen naar Sandra’, ‘Geweldig’ en ‘Morgen’. Zijn muzikale talenten werden ontdekt in de Verenigde Staten, waar Tober op driejarige leeftijd met zijn familie naar verhuisde. Hij zong daar op familiefeestjes, speelde in musicals en films en trad op voor presidenten Nixon en Kennedy.

Na een bezoek aan zijn grootouders in Nederland kwam hij in contact met Willem Duys. Na een succesvol optreden in zijn televisieprogramma keerde Tober terug naar Nederland waar hij platencontracten kreeg, regelmatig te gast was in programma’s en zijn eigen televisieshow presenteerde. Naast zijn carrière als zanger en entertainer zet hij zich met zijn ‘Ronnie Tober Foundation’ in voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het optreden begint om 16.00 uur in Nieuw Bachtenpoorte, Oranjeplein 80 in Oost-Souburg. Kaarten kosten € 7,50 per stuk, maar op vertoon van De Pas betalen inwoners van Oost-Souburg slechts € 5,00 per stuk. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Andrea Malgo op dinsdag in Nieuw Bachtenpoorte van 9.30 tot 10.30 uur en op woensdagmiddag in De Gouwe Tuyn van 13.30 tot 14.30 uur.

Lees ook:Ronnie Tober komt!
Lees ook:Jos Broeke doet het weer in Nieuw Bachtenpoorte!
Lees ook:Ook bij WVO Zorg Week van de Zorg
Lees ook:Zeeuws Topsportgala!
Lees ook:Dementiecafé WVO Zorg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>