Ronnie Tober komt!


OOST-SOUBURG – Zanger en entertainer Ronnie Tober geeft donderdag 24 oktober om 16.00 uur een optreden in woonzorgcentrum Nieuw Bachtenpoorte. Het optreden is speciaal voor inwoners van Oost-Souburg.

Voor dit exclusieve optreden is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten € 7,50 per stuk, maar op vertoon van De Pas betalen inwoners van Oost-Souburg slechts € 5,00 per kaart. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij zorgcoördinator Andrea Malgo op dinsdag in Nieuw Bachtenpoorte van 9.30 tot 10.30 uur en op woensdagmiddag in De Gouwe Tuyn van 13.30 tot 14.30 uur.
Het optreden begint om 16.00 uur in Nieuw Bachtenpoorte, Oranjeplein 80 in Oost-Souburg. De zaal gaat om 15.45 uur open.

Over Ronnie Tober

Ronnie Tober is bekend van de liedjes ‘Breng die rozen naar Sandra’, ‘Geweldig’ en ‘Morgen’. Zijn muzikale talenten werden ontdekt in de Verenigde Staten, waar Tober op driejarige leeftijd met zijn familie naar verhuisde. Hij zong daar op familiefeestjes, speelde in musicals en films en trad op voor presidenten Nixon en Kennedy.

Lees ook:Ronnie Tober in Nieuw Bachtenpoorte!
Lees ook:Jos Broeke doet het weer in Nieuw Bachtenpoorte!
Lees ook:Ook bij WVO Zorg Week van de Zorg
Lees ook:Dementiecafé WVO Zorg!
Lees ook:Ook aandacht voor Valentijnsdag bij Werkt voor ouderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>