Documentaire bij Cinema Middelburg: Om de wereld in 50 concerten!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert de documentaire Om de wereld in 50 concerten van Heddy Honigmann, op vrijdag 6 februari om 15.00 uur, zondag 8 februari om 15.00 uur en op dinsdag 10 februari om 20.00 uur.

In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125 jarig bestaan te vieren: 50 concerten, verspreid  over 6 continenten. Heddy Honigmann landt met het orkest in Buenos             Aires, Soweto en St Petersburg en laat zien hoe de musici de harten van mensen in andere culturen veroveren. Een reis naar de kern en de kracht van muziek, die mensen begeestert, onvermoede emoties treft en helpt de pijn om te leven te doorstaan.

Duur: 94 minuten

Lees ook:Cinema Middelburg: natuur documentaire: Holland, natuur in de delta!
Lees ook:Zeeuwse scouts naar Amerika
Lees ook:Cinema Middelburg: De Wereld Maakt Muziek
Lees ook:Cinema Middelburg: Documentaire More than Honey!
Lees ook:Cinema Middelburg: More than Honey!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>