City of Dance festival!

MIDDELBURG – Voor de 15de keer strijkt het City of Dance festival zaterdag 18 juli neer in het historisch Middelburg.
Om 12 uur ’s middags is het startschot voor City of Dance Free Festival. Op een steenworp afstand gaan drie uur later voor de echte die hard festivalliefhebbers de speakers open voor de unieke City of Dance Cityparty.

Lopend door de binnenstad struikel je bijna over de podia. Op de Center Stage staan uiteraard de bekende nationale en internationale dj’s, omringd door theateracts. In de DJ Masterclass kun je zelf ervaren hoe het is om dj of producer te zijn. De jonge talenten die dat al weten – de dj’s van de toekomst –, staan op de Young Talent Academy stage. In de Mad Science Lab kun je aan de slag met de gekste experimenten. Maar loop vooral verder, want je ontdekt nog veel meer om te zien, om te doen of om alleen maar van te genieten. Voor piepjong tot oud. Van een mysterieuze straattheater shows en bellydance performance tot allerhande workshops en fanatieke dance battles. Laat je verrassen op het gebied van muziek, dans, kunst en theater.

Cityparty
De smaak te pakken? Loop de straat uit en met duizenden andere vrolijke festivalgangers gaat het feest door bij Hof van Tange. Verdeeld over vijf area’s krijg je ook hier weer de vetste dancemuziek van de beste (inter) nationale dj’s voorgeschoteld. Op de main stage – voor de gelegenheid van het 15 jarig jubileum omgedoopt tot Quinceanera – staan onder vele grote namen: The Partysquad, Shermanology, Dyna, Pep & Rash, DJ Jean. Maar blijf vooral niet alleen bij het hoofdpodium hangen, want de andere area’s liegen er ook niet om: bij I am Techno zijn de Sluwe Vos, Juan Sanchez en On/Off de smaakmakers. Ook de hardstyle / freestyle area wordt zwaar geprogrammeerd, met o.a. Mental Theo, Darkraver, The Prophet en Panic, in de Beachboom area kun je de beste House en Latin beats verwachten. Maar dit is nog niet alles, er komt voor deze speciale editie nog een area bij! De aanstormende talenten – Stuiterbeesten – gaan echt een te gekke feest van maken, precies zoals men van ze gewend is!

En ook hier gaat het muziekprogramma hand in hand met theater, workshops en veel creativiteit. En sla vooral de Market niet over, laat hier een tijdelijke tattoo zetten, maak een bijzondere haar creatie of drink een gezonde fruit smoothie. Enjoy!

Bekijk hier de officiele trailer en luister gelijk naar de theme song van City of Dance festival 2015:

www.youtube.com/watch?v=UTBQl3gd8xw&noredirect=1

Tijden: 

Free festival: van 12.00 uur tot 17.00 uur
Cityparty: van 15.00 tot 00.00
www.cityofdancefestival.nl

Tickets
Voor het gratis gedeelte van het festival zijn geen tickets nodig, voor de City Party wel. De Early Bird tickets zijn al uitverkocht, maar tot en met 15 juni kunnen de tickets nog met € 4,- korting worden gekocht. Deze zijn online verkrijgbaar via www.cityofdancefestival.nl

Line up

Line-up: Shermanology,The Partysquad ,Maycelli, Mental Theo, On/Off, Outsiders, Pep & Rash, Reza, STTRBSTN, Santos Suarez,Panic Wessel S,The Prophet, Ziggy, Deepack, De Sluwe Vos, Dyna,  Audiomechanics, Biggi, Chaos, DJ-Bee, Elton Jonathan, Darkraver

Eva van Leeuwen, Guerilla Crew, Jean, Juan Sanchez, Lucky M & Booby Twisters ,Killa B, Morriz,  Overtracked,  Seconds,

Quincy Mariano en Luciano Genoa, Stefan Vilijn, Mallenza, Aryss, Atom Bass and many more

Voorverkoop
Regular, tot en met 15-06-2015: € 19,50 (ex. fee)
Late Bird, na 15-06-2015:€ 23,50 (ex. fee)
Combiticket 2 dagen (City of Dance XXL 18 juli en Go Dutch Festival 19 juli ) € 29,50 (ex. fee)

Tickets bestel je online via www.cityofdancefestival.nl  of simpelweg via de applicatiepagina “TICKETS” op https://www.facebook.com/cityofdancemiddelburg

Lees ook:CITY OF DANCE: Weekend festival met camping op nieuwe locatie!
Lees ook:Zomertip (6): een weekend lang het City of Dance Festival
Lees ook:Finale Kunstbende
Lees ook:Filmpjes van City of Dance: deel 1
Lees ook:“City of Dance te theatraal”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>