Zeeuws popkoor zing mee met 3J’s U2theaterkoor!

VLISSINGEN – De 3 J’s zijn afgelopen vrijdag hun nieuwe theatertour ‘The Josua Tree’. Zij  vertellen tijdens het concert het verhaal achter het album ‘The Joshua Tree’ van U2. Dit album maakte U2 de grootste band ter wereld. De 3 J’s brengen tijdens het optreden alle nummers van het album ten gehore. Tijdens hun optreden in Vlissingen op zaterdag 11 maart mag  popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes een van de nummers met hen meezingen!

De 3 J’s hebben aan deze U2-tour ook bekendheid gegeven in een uitzending van ‘de Wereld draait door’ en ‘RTL late night’.Tijdens het bekende nummer ‘I still haven’t found what I’m looking for’ worden de 3 J’s ondersteund door een achtergrondkoor. En niet zomaar een koor, maar een koor uit de stad waar het optreden plaats vindt. Alle koren in Nederland zijn opgeroepen om zich hiervoor aan te melden.

Popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes staat altijd open voor dit soort leuke projecten en heeft meegedaan met deze originele wedstrijd. De 3 J’s hebben alle filmpjes die de koren hebben ingezonden bekeken en daaruit een selectie gemaakt. Voor het optreden in theaterzaal CCXL in Vlissingen op 11 maart is popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes geselecteerd om mee te doen. Een hele eer en een mooie uitdaging. We hebben er zin in. Een voorwaarde van de 3 J’s was dat er maar 20 koorleden mee mochten doen dus we kunnen helaas niet met het hele koor en de band meedoen.

Over popkoor SEASIDE Rendez-vous


SEASIDE Rendez-Vous is een band met 60 zangers en zangeressen. SEASIDE staat onder leiding van dirigent Frank de Vreeze en samen maken we met veel plezier en enthousiasme muziek. De zangers en zangeressen van SEASIDE zijn tussen de 18 en 60 jaar en komen uit verschillende delen van Zeeland. De bezetting van de band is: toetsen, piano, dwarsfluit, gitaar, basgitaar en drums. Hetrepertoire van SEASIDE bestaat uit vele soorten popmuziek. SEASIDE zoekt graag nummers waarmee zij zich van andere koren kan onderscheiden en waaraan de band een belangrijke bijdrage kan leveren.

SEASIDE repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Vroone, C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle. Na afloop is er gelegenheid om aan de bar gezellig nog wat na te praten. Want naast prestatie staat ook de gezelligheid hoog in ons vaandel.
Kijk voor meer informatie opwww.seasiderendezvous.nl

Lees ook:Seaside Rendez-Vous in Ter Reede
Lees ook:Nederland Zingt Steeds Beter-Dag met Zeeuws koor!
Lees ook:Gospelkoor Glorify in Toeristenkerk!
Lees ook:Bløf: Beginnen in eigen Middelburg!
Lees ook:BLØF : Alles Blijft Anders Tour is begonnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>