3 Winnaars DJ Contest in De Pit

TERNEUZEN – De DJ Contest van Kunstbende Zeeland vond afgelopen zaterdag in samenwerking met VOLT Events plaats in De Pit Terneuzen. Jonge DJ’s van alle niveaus lieten hun ‘skills’ zien en horen aan de jury en het publiek.

Alle deelnemende DJ’s kregen vijftien minuten om zichzelf aan een professionele jury te presenteren. Deze jury, bestaand uit DJ Edict, DJ Elroy en Lance & Donny, bepaalden dat DJ Nikki (Danique Slootweg) en het duo Que & Cotéz (Quint Cost en Fons de Bruin) de twee beste waren van deze avond. Zij gaan door naar de voorronde van Kunstbende Zeeland op zondag 9 april in Het Scheldetheater in Terneuzen. Op 5 mei mogen deze winnaars Liberty Dance op het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen openen.

Conner de Haan heeft de contest van VOLT Events gewonnen. Hij draait tijdens Snares #2 op 18 maart in de Groese Duintjes in Groede en maakt kans op deelname aan Vestrock Rally. Zaterdag 25 maart vind de tweede contest van Kunstbende Zeeland & Volt Events plaats in De Pit Terneuzen. Kunstbende Kunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong creatief talent van 13 tot en met 18 jaar. De wedstrijd heeft acht verschillende categorieën: DJ, Expo, Dans, Fashion, Film, Taal, Theater, Muziek . De Zeeuwse voorronde voor de alle categorieën vindt plaats op zondag 9 april in Het Scheldetheater in Terneuzen. De landelijke finale is op zaterdag 1 juli in De Westergasfabriek, Amsterdam. De coördinatie van Kunstbende Zeeland is in handen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en Provincie Zeeland.

Volt Events Volt Events is een collectief opgericht door E-dict en Klipdesign. Het doel is om Drum&Bass meer kenbaar te maken in de regio en jonge veelbelovende artiesten een podium te bieden. Dit doen ze door verschillende kunstvormen samen te brengen tot een oogverblindend geheel en zo laten ze hun bezoekers onvergetelijke avonden beleven.

Lees ook:DJ Contest Kunstbende!
Lees ook:Kunstbende DJ contest!
Lees ook:Kunstbende in Timmerfabriek!
Lees ook:Voorronde Kunstbende Zeeland in Theater de Mythe in Goes
Lees ook:Kunstbende Zeeland op zoek naar creatieve helden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>