Zing maar mee….

WESTKAPELLE – Zing maar mee! Donderdag 23 maart om 19:30 is het weer ‘Zing maar mee’. Dit keer op de locatie ‘bij de koster’ (voorheen Jeugdgebouw) in Westkapelle. Een woordvoerder: “U komt toch ook gezellig meezingen op ‘Mooi is het zonlicht’ en ‘2 Italianen’. Er worden mappen uitgedeeld waar de teksten van de liedjes instaan, sommige liedjes zijn al 200 jaar oud. Piet en Jo ondersteunen de avond met zang en accordeon.”

Lees ook:Zing Mee Met Me Vlissingen
Lees ook:Zing Mee Met Me Vlissingen!
Lees ook:Zee en Dijk Dag
Lees ook:Dol Dwaze Dag!
Lees ook:Guller gever schenkt bestolen straatmuzikant een accordeon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>