Zing maar mee….

muzieknoot blog

WESTKAPELLE – Zing maar mee! Donderdag 23 maart om 19:30 is het weer ‘Zing maar mee’. Dit keer op de locatie ‘bij de koster’ (voorheen Jeugdgebouw) in Westkapelle. Een woordvoerder: “U komt toch ook gezellig meezingen op ‘Mooi is het zonlicht’ en ‘2 Italianen’. Er worden mappen uitgedeeld waar de teksten van de liedjes instaan, sommige liedjes zijn al 200 jaar oud. Piet en Jo ondersteunen de avond met zang en accordeon.”

Lees ook:Dol Dwaze Dag!
Lees ook:Guller gever schenkt bestolen straatmuzikant een accordeon
Lees ook:Zeeuwse meningen (68): Heeft u alweer zin in de toeristen?
Lees ook:Bakkerij Piet Daane gaat los met eigen broodmerk!
Lees ook:Zeeuwse Meningen (8): Zwarte Piet, of niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>