Seaside Rendez-Vous in Ter Reede

VLISSINGEN – Popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes treedt zondag 26 maart  op in woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen. Het optreden begint om 14.30 uur in het atrium van Ter Reede aan de Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Een woordvoerder: “Het wordt weer een gezellige en muzikale middag. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis. Over Seaside SEASIDE Rendez-Vous is een band met 60 zangers en zangeressen en staat onder leiding van dirigent Frank de Vreeze. Samen maken ze met veel plezier en enthousiasme muziek. De zangers en zangeressen van SEASIDE zijn tussen de 18 en 60 jaar en komen uit verschillende delen van Zeeland. De bezetting van de band is: toetsen, piano, dwarsfluit, gitaar, basgitaar en drums. Het repertoire van SEASIDE bestaat uit vele soorten popmuziek. SEASIDE zoekt graag nummers waarmee zij zich van andere koren kan onderscheiden en waaraan de band een belangrijke bijdrage kan leveren. SEASIDE repeteert elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Vroone, C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle. Na afloop is er gelegenheid om aan de bar gezellig nog wat na te praten. Want naast prestatie staat ook de gezelligheid hoog in ons vaandel. Kijk voor meer informatie op www.seasiderendezvous.nl Nieuwe leden Iedereen die graag met ons mee wil zingen en optreden kan zich aanmelden om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] We kunnen nog nieuwe leden gebruiken, vooral mannen.”

Lees ook:Zeeuws popkoor zing mee met 3J’s U2theaterkoor!
Lees ook:Regiobijeenkomst ZMf !
Lees ook:Expositie boetseerclub ‘Uit Klei Getrokken’
Lees ook:Wandelen in Kapelle
Lees ook:Cultuurborrel in Kapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>