Dubbeloptreden van Trijntje Oosterhuis en Isabel Provoost tijdens Centree X-mas 2017

ZIERIKZEE -  Trijntje en Isabel Provoost treden vrijdag 8 december op in de Nieuwe Kerk, Kerkplein 1 Zierikzee. Trijntjes succesvolle kersttoer van vorig jaar krijgt een vervolg. Dit jaar samen met Isabel Provoost, finalist van The Voice of Holland. Centree is trots dat Trijntje en Isabel willen komen tijdens een nieuwe editie van Centree X-mas, een initiatief van Centree en Theaters aan Zee.

Afgelopen december zorgde Trijntje voor bomvolle kerken door heel het hele land. Centree en Theaters aan Zee hebben Trijntje weer kunnen strikken voor een bijzondere avond. Geheel anders dan een avond in een theaterzaal, komt de kerstgedachte in kerkelijke en bijna sprookjesachtige setting tot leven. Vorig jaar was het optreden een groot succes. In een intieme setting met meestergitarist Leonardo Amuedo kwam de akoestiek van de kerk volledig tot zijn recht. Nog nooit eerder werden er zoveel kaartjes verkocht voor een optreden in de Nieuwe Kerk.

Voor herhaling vatbaar, maar Centree zou Centree niet zijn als ze wat nieuws toevoegen. Centree en Theaters aan Zee hebben voor de komende editie een dubbelconcert kunnen regelen, met de Zeeuwse Isabel Provoost, finalist van The Voice of Holland, in het (voor)programma. Het belooft weer een sfeervolle kerstavond te worden.

Zoals als we van Trijntje gewend zijn, schuwt ze het ‘American Songbook’ niet; echte kerstklassiekers als ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’, ‘Let It Snow’, maar ook persoonlijke liedjes als ‘Ken Je Mij’ en ‘Nu Dat Jij Er Bent’ passeren de revue. Isabel neemt haar eigen gitarist mee.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theatersaanzee.nl.

Centree X-mas wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Renesse, het Cultuurfonds Zeelandia en het Nutsfonds. Zij steunen Centree bij haar promotie van het Cultuurplein Zierikzee en het realiseren van bijzondere evenementen.

kaarten verkrijgbaar via www.theatersaanzee.nl

Lees ook:Trijntje Oosterhuis in Nieuwe Kerk tijdens Centree X-mas!
Lees ook:Guido Weijers bij Centree!
Lees ook:A Christmas evening met Trijntje!
Lees ook:Beklimmen Dikke Toren gratis tijdens opening nieuwe expositie Centree
Lees ook:Centree Zomerfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>