Sinterklaas op Stingtray Music

MIDDELBURG - Terwijl we ons gaan opmaken voor het heerlijke avondje van Sinterklaas, pakt Stingray Music -van 17 november tot en met 5 december- ook in het Zeeuwse uit met de leukste Sinterklaasliedjes. Deze zijn, non-stop, door de digitale luisteraars met een smartcard te ontvangen via het digitale radiokanaal Stingray Music Specials, kanaal 949. Dit kanaal is naast de overige kanalen van Stingray Music en de speciaal samengestelde vibeskanalen, ook te gebruiken als GRATIS streaming muziekdienst via de app. Oh, kom er eens luisteren …

Lees ook:Omroep Zeeland: HD kwaliteit
Lees ook:Weer gratis naar AJAX kijken
Lees ook:Digitaal kijken zonder smartcard!
Lees ook:Allemaal digitaal
Lees ook:Andere tv-kanaalnummers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>