Tros Muziekfeest komt naar Middelburg

MIDDELBURG – Jan Smit is dinsdag 2 juni te zien op de Markt in Middelburg. De Volendamse zanger is de presentator van het televisieprogramma Tros Muziekfeest waarvan de opnamen dan in Middelburg zijn. Verschillende Nederlandse artiesten betreden het podium, maar welke dat zijn is nog niet bekend.

De opnamen van het televisieprogramma zijn van 19.00 tot 23.00 uur. De gemeente Middelburg verwacht veel mensen. Vanwege veiligheidsmaatregelen mogen er maximaal 11.500 mensen op de Markt. Als dit aantal bereikt is, worden de toegangswegen naar de Markt afgesloten. Op de Markt komt een tribune voor mensen in een rolstoel. Op 2 juni mogen er geen fietsen op de Markt geplaatst worden. Fietsen die daar toch staan, worden verwijderd. Rondom de Markt richt de gemeente speciale fietsparkeerplaatsen in.

Lees ook:Jan Smit, Nick en Simon, Jim en Corry Konings naar Middelburg
Lees ook:Racoon & friends for Jayden!
Lees ook:Tros Muziekfeest in Middelburg 12 juni en 3 juli op tv
Lees ook:Tros Muziekfeest op het plein laat Goes swingen!
Lees ook:Middelburg ruimt fietsen op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>