Wie kent deze kleirapper?

KAPELLE – Om nu te zeggen dat ik een enorme fan ben van rapmuziek, nou nee. Toch kom ik zo nu en dan een nummer tegen die me wel lekker in de oren klinkt. Op Youtube vond ik een filmpje van een ‘opkomend talent uit Zeeland’. Jawel, hiphop van de Zeeuwse klei. Riko Holic bewijst met zijn aanstekelijke rap dat niet alle ‘Ali B’s’ uit de Randstad komen. Ik heb Riko even gegoogled, maar ik kan niets over hem vinden. Ken jij onze kleirapper? Laat dan een reactie achter.

Lees ook:Eenennegentig extra Zeeuwse agenten voor graancirkel onderzoek!
Lees ook:Meer dan 10 meter per dag Sluiskiltunnel erbij!
Lees ook:Vlissingse Guimar scoort met Hé leuke meid!
Lees ook:Vorst: Nog meer pech voor Zeeuwse landbouw
Lees ook:Gerard Bouman getroffen door hartinfarct

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>