Incarnate strijdt voor plekje in Duitse Metal Battle

MIDDELBURG – De Zeeuwse metalband Incarnate speelt zondag 7 juni in de finale voor een plekje op de Wacken Open Air Metal Battle 2009. Dat metalfestival is van 30 juli tot en met 1 augustus in het Duitse Wacken. De concurrentie is sterk, Incarnate moet het opnemen tegen een gerenommeerde bands als Motörhead, maar ook Machine Head, Dragonforce, Epica, Amon Amarth en In Flames. In verschillende Europese landen strijden metalbands om een plekje op het festival.

Lees ook:Kerncentrale Borssele veilig genoeg!
Lees ook:Europese kampioenschappen wielrennen op weg naar Zeeland!
Lees ook:Stress-test voor kerncentrale in Borssele!
Lees ook:Meld je nu aan voor PopPodium!
Lees ook:Bedrijfsongeval in Sint Laurens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>