Jan Smit, Nick en Simon, Jim en Corry Konings naar Middelburg

MIDDELBURG – De namen van de artiesten die optreden tijdens de opnamen van het Tros Muziekfeest 2 juni op de Markt in Middelburg, zijn bekend. Nick en Simon, Jim, Corry Konings, Jan Keizer, Monique Smit, Laura Lyn, Jannes, René Schuurmans, Dré Hazes, Frans Duijts, Djumbo en Hansen Thomas zijn van de partij. Jan Smit is niet alleen de presentator van het programma, hij treedt ook op in Middelburg.

De opnamen van het televisieprogramma zijn van 19.00 tot 23.00 uur. De winkels in de binnenstad zijn overdag gewoon te bereiken. Wel neemt de gemeente enkele maatregelen. Vanwege de veiligheid mogen er maximaal 11.500 mensen op de Markt. Als dat aantal is bereikt worden de toegangswegen naar de Markt afgesloten. Het podium komt voor het historische stadhuis te staan. Verder komen op de Markt mobiele toiletten, een EHBO-team en een tribune voor mensen in een rolstoel.

Lees ook:Tros Muziekfeest komt naar Middelburg
Lees ook:Markten kerstperiode!
Lees ook:Tros Muziekfeest in Middelburg 12 juni en 3 juli op tv
Lees ook:Gratis Veiligheidsscan!
Lees ook:Markten gemeente Hulst in kerstperiode!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>