Destine speelt op Lowlands

GOES – De band Destine, met twee Zeeuwse bandleden in de gelederen, speelt dit jaar op Lowlands. In Destine zitten Laurens Troost uit Burgh-Haamstede en Hubrecht Eversdijk uit Goes. De groep staat in de hitlijsten met de single In Your Arms en heeft een platendeal met Sony Music op zak. De muziek van de band is te vergelijken met die van punkpopbands als Fall out Boy.
Op 22 augustus staat de groep op het Charlie-podium op het Lowlands-festival in Biddinghuizen.
De bandleden zijn net terug uit Amerika waar ze hun tweede videoclip hebben opgenomen met videoclipregisseur Marco De La Torre. Die maakte ook de eerste video van de single In Your Arms. In september vertrekt Destine weer naar Amerika, dan om te werken aan het debuutalbum dat begin 2010 uitkomt.

Lees ook:The Chimney geeft akoestische optredens bij Free Record Shops Zierikzee en Middelburg
Lees ook:Filmpjes van Concert at Sea
Lees ook:BLØF lanceert Augmented Reality videoclip!
Lees ook:BLØF aast op 3FM Awards!
Lees ook:Only Seven Left via clubtour naar Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>