Crime hype: Weer beroving in Vlissingen

VLISSINGEN – Politie Zeeland spreekt nog altijd niet van een trend. De slachtoffers weten beter. Weer is er in Vlissingen een brute beroving geweest.

In de Lammenstraat is in de nacht van zondag op maandag een vrouw (49) hardhandig van enkele euro’s en een bankpas afgeholpen. Het slachtoffer is van achteren beetgepakt door de overvaller en snel tegen de grond gewerkt. De crimineel griste haar portemonnee uit een rugzak. Als of hij nooit iets anders doet haalde hij er vliegensvlug de euro’s en het pasje uit. Pas daarna is de hevig geschrokken vrouw losgelaten en is de dader er vandoor gegaan.

 

Lees ook:Vrouw beroofd in Vlissingen!
Lees ook:Laf! Terneuzense oma (78) beroofd
Lees ook:Terneuzense bejaarde (86) slachtoffer brutale roof
Lees ook:Vrouw beroofd in Vlissingse Bonedijksestraat
Lees ook:Meisje beroofd van rugtas!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>