Natte voeten in strandpaviljoens: Zand erover

RENESSE – Mogen ze van het Zeeuwse water genieten, zijn de toeristen nog niet tevreden. Bij hoog water staat het water bij de strandpaviljoens De Branding en Our Seaside tot aan de fundering. En dat vinden de Duitsers, Belgen en Japanners niet leuk

De toeristen die toch vaker komen balen ervan dat het strand steeds smaller wordt. Als Rijkswaterstaat de boel gaat opspuiten met zand is de redding nabij. Maar die voelt daar dit jaar niets voor. Of ze in 2011 wel zand over hebben voor de gasten is pas eind van dit jaar duidelijk.

 

Lees ook:Ontwerpvergunning zandsuppletie Roggenplaat
Lees ook:Nieuw zand voor strand Domburg!
Lees ook:Slim omgaan met zand!
Lees ook:Zanddief gepakt!
Lees ook:Burgemeester reikt medailles uit aan redders drenkeling!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>