Wielerzeeuw Johnny Hoogerland amper in eigen provincie

YERSEKE – Het is zijn Zeeuwse fans dit jaar blijkbaar niet gegund. Wielerzeeuw Johnny Hoogerland uit mossel – en dankzij hem ook pedalendorp- Yerseke is amper in eigen provincie bij belangrijke wielerwedstrijden te zien.

De goed presterende wielrenner start niet in DELTA Tour Zeeland. Afgelopen maand was hij al de grote afwezige tijdens de finish van de Giro d’Italia in Middelburg. En de kans dat hij binnenkort langs scheurt tijdens de komende Tour de  France is nihil.  Rijden in de DELTA Tour gaat niet door omdat hij met zijn ploeg Vacansoleil in de Ronde van Zwitserland rijdt.

Lees ook:Johnny Hoogerland krijgt vuurdoop in de Tour!
Lees ook:Giro d’Italia naar Middelburg
Lees ook:Eindelijk wereldroem voor Johnny Hoogerland uit Yerseke?
Lees ook:Giro komt definitief naar Middelburg
Lees ook:Bolletjestrui tijdens Tour-debuut voor Johnny Hoogerland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>