Levensgevaarlijk stroming: Kinderen uit zee gered

 

VLISSINGEN – Door de sterke stroming op de grens van de Westerschelde en Noordzee kan zwemmen levensgevaarlijk zijn. Dat hebben twee kinderen van dertien en veertien jaar vrijdag ook gemerkt. Ze moesten uit het water worden gered.

Nietsvermoedend zijn de kids een bal achterna gaan zwemmen en kwamen opeens in de vaargeul terecht. Door de stroming lukte et niet om op eigen kracht naar het Vlissingse strand terug te zwemmen. De reddingsbrigade heeft de gloednieuwe waterscooter ingezet om de knapen te redden.

Lees ook:Strandwacht haalt veel drenkelingen uit het water!
Lees ook:Duits meisje (12) verdrinkt voor Zeeuwse kust
Lees ook:Waterscooter gejat…
Lees ook:Jongens gered uit zee!
Lees ook:Vlissings zwemverbod voorbij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>