Rico van Dongen vliegensvlug door Japan

ZIERIKZEE / SUZUKA – Meestal zijn het de Japanners die Nederland willen zien in een paar uur, maar Rico van Dongen uit Zierikzee heeft evenmin veel tijd nodig om zich door Japan te begeven. Hij is teamlid van de zonnewagen Nuna5 van de Technische Universiteit van Delft en scoort opperbest tijdens de race in het Japanse Suzuka.

Zijn team is zaterdag na de eerste heat van vier uur derde geworden. Ze moesten  de teams van Ashiya en OSU voor zich laten gaan. Aan de race op zonne-energie in Japan doen tachtig teams mee uit de hele wereld.

Lees ook:Mogelijk Zeeuwen in Japans aardbevingsrampgebied
Lees ook:Zierikzee onvriendelijk voor senioren met de bus!
Lees ook:Ridder van de rijzende zon
Lees ook:Zeeland Seaports vreest geen radioactief besmette Zeeuwse havenwerkers!
Lees ook:KFC Middelburg sponsorwedstrijd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>