Er is weer kermis in Middelburg

MIDDELBURG – De Middelburgse kermis is vrijdagmiddag van start gegaan. En duurt tot en met donderdag 12 augustus. Er staan zevenendertig attracties op de Markt en Plein 1940.

De eerste kermisdag is er meteen veel volk naar het evenement in de binnenstad gekomen. Vooral de jeugd kon niet wachten totdat de botsauto’s open gingen. Favoriet is ook het reuzenrad dat op Plein 1940 staat. ’s Morgens is er lange tijd proef gedraaid  met het reuzenrad om de veiligheid van de kermisfans te waarborgen. De kermis is vrijdag open  tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. En van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur geopend.

Lees ook:Middelburgse kermis binnenkort open
Lees ook:Kermis gestart!
Lees ook:Middelburgse kermis in aantocht!
Lees ook:Middelburgse kermis!
Lees ook:Middelburgse kermis krijgt 37 attracties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>