Mozaiekvienden houden hart vast bij sloop verpauperd hotel Brtitannia

 

VLISSINGEN – De mozaïekvrienden van hotel Britannia houden hun hart vast. Deze week gaat het  verpauperde hotel aan de Vlissingse boulevard definitief tegen de vlakte. Maar de mozaïeken zitten volgens hen nog steeds op de pui.

Niet goed, vinden ze. Want er is beloofd dat de mozaïeken bewaard blijven en iets te fanatiek slopen betekent ook het einde van hun dierbare gekleurde steentjes. Dus stond actiegroep Vrienden van de Brit vandaag (maandag) op de stoep van de verantwoordelijke wethouder. Eerst de mozaïeken veilig en daarna het oude hotel in gruzelementen, lijkt hun motto. Wethouder Jacques Suurmond heeft ze luidt en duidelijk te kennen gegeven dat ze zich ten onrechte zorgen maken. De mozaiektegels blijven volgens hem -zoals eerder beloofd- gespaard.

Lees ook:Actievoerders draaien door? Menselijk cordon om mozaïeken hotel Britannia te redden
Lees ook:Sloop hotel Britannia op last van gemeente Vlissingen gestopt
Lees ook:Triest: Sloopeend
Lees ook:Eerste steen brede school ‘t Mozaïek Sluiskil!
Lees ook:Campingmedewerkers Sint Annaland zwaar mishandeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>