Actievoerders draaien door? Menselijk cordon om mozaïeken hotel Britannia te redden

VLISSINGEN – Zijn de actievoerders van ‘Vrienden van de Brit’ nu helemaal doorgedraaid? Of is hun aangekondigde actie op woensdagmiddag echt nodig? Ze gaan een menselijk cordon vormen om het sloopterrein van voormalig hotel Britannia in Vlissingen. Ze vrezen dat de kleurige steentjes het niet overleven.

Volgens ‘De vrienden’ zijn de mozaïeken nog steeds niet beschermd tegen rondvliegend puin van de sloop, terwijl dat is beloofd. De voormalige trots van de Vlissingse boulevard staat tien jaar leeg en is inmiddels flink verpauperd. Onlangs is de sloop gestart. De mozaïeken zouden gespaard blijven.

Lees ook:Mozaiekvienden houden hart vast bij sloop verpauperd hotel Brtitannia
Lees ook:Sloop hotel Britannia op last van gemeente Vlissingen gestopt
Lees ook:Triest: Sloopeend
Lees ook:Sloop voormalig hotel Britannia in volle gang
Lees ook:Hond Lara teen kwijt door verrotte brug Nollebos Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>