Zeeuws-Vlamingen zijn negatieve publiciteit beu!

TERNEUZEN – Een groep Zeeuws-Vlamingen is de aanhoudende stroom negatieve berichten over het reserve België meer dan zat. Om een positiever geluid de rest van de wereld in te slingeren zijn het Platform Zeeuws-Vlaanderen Positief en Zeeuws-Vlaanderen Vooruit gelanceerd.

Zeeuws-Vlaanderen komt nu vaak in beeld door uitlatingen van tegenstanders van Waterdunen en plan Perkpolder. De nieuwe groeperingen willen dat er ook een plek moet zijn voor mensen die wel voor de genoemde projecten zijn.

Lees ook:Bezuinigingsdrift kabinet nekt mogelijk Waterdunen!
Lees ook:Waterdunen: De aanleg!
Lees ook:Petitie werknemers Neckermann voor compensatie voor de 150 ontslagen!
Lees ook:Leefgebied voor uilen bij Perkpolder!
Lees ook:Zeeuws-Vlaanderen mist de trein!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>