Horrorsint dringt via internet Zeeuwse huiskamers binnen

VLISSINGEN – De horrorsint dringt via het internet de Zeeuwse huiskamers binnen. Klanten van bioscoop CineCity in Vlissingen hebben maandagavond een e-mail gekregen met de afbeelding van de omstreden gruwelklaas. Reden is de Zeeuwse première van de film Sint op zondag 7 november in de CineCity bioscopen van Vlissingen en Terneuzen.

Daarbij zijn ook filmmaker Dick Maas en de acteurs Egbert-Jan Weeber en de Middelburgse Escha Tanihatu aanwezig. Overigens is donderdag het hoger beroep van de tegenstanders van de filmposter en promotiefilm van Sint.

Lees ook:Ook Zeeland kent nu de horrorsint
Lees ook:Moordende Sint valt wel goed in Zeeland
Lees ook:Redbad heeft raakvlakken met Zeeuwse Michiel de Ruyterfilm
Lees ook:Zeeuwse première Michiel de Ruyter-film!
Lees ook:Zeeuwse premiere Michiel de Ruyter film!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>