Politie zoekt mogelijke puberlokker Poortvliet

POORTVLIET –  Een puber (14) zegt op donderdag 4 november rond 16.30 uur te zijn lastig gevallen door een man in het tunneltje van de Priestermeetpolder in Poortvliet. De mogelijke puberlokker dwong het gastje met hem mee te gaan.

Pas op het moment dat een wielrenner langs scheurde, liet de vent het jochie gaan. De mogelijke puberlokker was gekleed in het zwart, compleet met capuchon en zwarte bivakmuts. Hij rende volgens het knaapje weg richting Oud-Vossemeer. Politie Zeeland is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de passerende wielrenner die een Rabobank-shirt droeg. Getuigen of personen die menen meer te weten over dit incident, kunnen bellen naar 0900-8844, of zich melden bij het politiebureau.

Lees ook:Politie waarschuwt voor kussende wielrenner!
Lees ook:Steen gegooid door voorruit auto Middelburg!
Lees ook:Wielrenner rijdt door na aanrijding!
Lees ook:Woningoverval in Terneuzen!
Lees ook:Jongen ramt Rabobank met brommer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>