Peter van Dijk is Zeeuwse PVV kopman: Geen moskeen in het landschap!

GOES – Met Goesenaar Peter van Dijk (57) krijgt de PVV van Geert Wilders nu ook een Zeeuws gezicht. Hij is lijsttrekker van de partij voor de verkiezingen van de Provinciale Staten (PS) in maart 2011.

Van Dijk heeft de hoogstpersoonlijke goedkeuring gekregen van Geert Wilders. De Zeeuwse tak van de PVV gokt op zeven zetels in de PS. De PVV wil de intercity met de Randstad behouden, meer politievrijwilligers (nu zijn het er twintig in het Zeeuwse), goedkoop openbaar vervoer voor bejaarden, geen ontpoldering van de Hedwigepolder, wel een tweede kerncentrale en nieuwe moskeen zijn niet welkom in het Zeeuwse landschap.

Lees ook:Zeeuwse PVV’er Peter van Dijk: Ik sta achter Geert Wilders!
Lees ook:PVV 1ste Kamer en Statenlid Van Dijk blijft achter Wilders staan!
Lees ook:Tegel door raam PVV’er!
Lees ook:Geert Wilders gaat kat op het spek binden!
Lees ook:Wilders tuigdorp slaat niet op Arnemuiden! (UPDATE)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>